Ik ben Winnie van Ringen, woon in Oostzaan, getrouwd, mama van twee dochters en heb een baan bij een zorgorganisatie. Trijntje Winkel is mijn moeder en ik vind het leuk haar naam op deze manier levend te houden.

Zij was degene die mij wees op schoonheid die overal te vinden is, maar waar we vaak snel aan voorbij gaan en soms niet eens opmerken.

Fotograferen is mijn passie, er is altijd wel iets dat de moeite waard is vastgelegd te worden. Mensen, dieren, natuur, de dingen die iedereen ziet en prachtig zijn.

Juist leuk is het om die dingen vast te leggen waar eigenlijk iedereen aan voorbij gaat, die niet opvallen, maar als je er goed naar kijkt wel een enorme kracht uitstralen.

Mensen, in al hun vormen en maten, mooi, minder mooi, dik, dun, oud, jong, samen of alleen, op alledaagse momenten of juist op een van de belangrijkste dagen in hun leven. Een verzameling van mooie, waardevolle momenten vastgelegd, waarop je kunt terugkijken wanneer je wil.

Wil jij een mooie fotoreportage? Laat het me weten, samen maken we er iets prachtigs van!

Facebook
Instagram